perjantai 4. lokakuuta 2013

Antopasto -salaatti

( Sara La Fountain )
4:lle

Uunikasvikset:
3 punasipulia kuorittuna & viipaloituna
4 oksaa terttutomaatteja
1 vihreä paprika viipaloituna
1 punainen paprika viipaloituna
1 keltainen paprika viipaloituna

Marinadikastike:
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl suolaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl rosmariinia silputtuna
1 tl mustapippuria
1/2 tl valkosipulia

Tarjoiluun:
5 siivua parmankinkkua
100 g pieniä mozzarellajuustopalloja
1 prk marinoituja artisokan sydämiä
1 rasia rucolasalaattia

Lämmitä uuni 200 -asteiseksi. Valmista ensin marinadikastike sekoittamalla ainekset keskenään. Levitä kasvikset leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja kaada marinadikastike kasvisten päälle. Kypsennä kasviksia uunissa n. 40 min tai kunnes ovat napakan kypsiä ja laita kulhoon jäähtymään. 
Kuumenna parmankinkkusiivuja hetki uunipellillä, kunnes ovat rapeita (n. 3 min). 
Yhdistä ainekset keskenään ja tarjoa valkosipulileivän kera.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti