torstai 5. syyskuuta 2013

Pienestä se Papunenkin ponnistaa!

Klassinen startti; Testing, testing, miten tämä systeemi oikein toimii??

Toivottavasti se selviää jossain vaiheessa, tarkoitus olisi ainakin yrittää päivittää tätä blogia suht. säännöllisesti. Ehdotus blogin pitämiseen tuli kaukana asuvalta ystävältä, joka itse ihanilla blogipäivityksillään pitää meidät kaukaiset läheisensä päivitettynä elämänsä tapahtumista. Niitä on ihanaa lukea, katsella kuvia, päästä mukaan toisen arkeen.
Jotain samanlaista minäkin tässä yritän. Täältä löytyy siis Papusen päiväkirja, todennäköisesti kokkauksella höystettynä, se kun on niin oiva tapa rentouta ja saada vähän luksusherkkuhetkiä elämään :)!

Nyt se alkaa, valmiina? Yks, kaks, kol...HOP!



Papusen etsii yksinkertaisia asioita joista nautiskella, pyrkii suomaan itselleen papusmaista luksusta tavallisen arjen keskelle. Seikkailu voi löytyä kattilan pohjalta teemaillallista valmistettaessa, hyvän kirjan sivuilta tai vaikka metsästä samoillessa.

Pääasia on, ettei lopeta etsimistä ja pitää silmänsä auki elämää maistellessaan. Täältä löydät siis kokkailua, viinin maistelua, löpöilyhetkiä puputohvelit jalassa ja Papusen jorinoita, kun se ihmettelee elämää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti